KaQuRReLjA
Stammgast
|
Erstellt: 23.09.06, 22:01 Betreff: Re: WICHTIGE ÜBERSETZUNG... ich kann nicht mehr!!! |
|
|
Sdi qka te bej qe te me besosh. E di se Fadili esht i Familjes tende aj ka vler per ty dhe e di se i beso edhe ati dhe kjo me ben te vuaj se ti i beson.. Nuk esht e vertet se qka te tregon aj ty.. Ti e di boll mir se un vetem ty te dua ne ket bot dhe nuk te tham budall. Un kam then prej vuatjes dhe prej merzijes " Arburimi ma ka thyè zemren" Edhe ty mundet me te ndodh kjo se i thua do fjal prej ndenjave vajtuse!Dhe ti me ke than sod, sdua me kurr me te pa dhe kjo mua me ka lendu shum.Dhe nuk shpresoj se e ke pernime! Nuk kam desht me te lendu se un ty te dua shum.. Nese e kam ber un te lutem falma!! Un smundem te harroj se je ber pjesa e jetes time dhe pa ty me mungon diqka.Jeta ime pa ty nuk ka kuptim. Ishalla behen te gjithat prap mir dhe te fillojm se bashku prej fillimit.Amo nje ta kish me dije se te dashuroj per gjithmon edhe nese ndodh diqka...
Hallo Yvonne ich hab mein bestes getan um dir dein text auf albanisch zu übersetzen...
____________________ Es ist wahr, dass wir nicht schätzen, was wir haben, bis wir es verlieren, aber es ist auch wahr, dass wir nicht wissen, was wir vermissen, bis es uns begegnet.
|
|