Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 01.01.12, 09:09 Betreff: Re: Wer ist so nett und kann mir das in Albanisch Übersetzen ??? Bitte ich währe sehr froh !!! |
|
|
nihm den text hier hatte paar schreib fehlern auf den oberen
Zitat: Misterio
hihi dir hilft schon jemmand hier wen der jenige zeit hat so nen langen text zu übersetzen zahlen braucht man doch net :p
.....
ich versuchs mal.......
i dashur bujar pershendetje une jam manuela,shoqja e babit tend,si je ti bujar--shprersoj qe te jesh mir,deshta edhe heren e fundit ne msn te tregoj se sa krenohem me ty,por nuk e dija se si por tash do te me perkthehet per ty,shum bukur se si e keni renovu restorantin,me te vertet shum bukur ti duhet te krenohesh me veten per restorantin qe e ke edhe une do doja nje te till ta kem(qeshje)ehh shkaku pse une po te lajmrohem bujar ,eshte po ashtu siq e din edhe vet jam dite per dite me babin ten sebashku dhe e di se qfar deshiron qfar ka qef se si eshte e di edhe se qe nje koh te gjat shum i merzitur eshte,se daja figo dhe daja bitchi nuk e thrrasin babin tend kurr ngaqe nuk e di me te vertet se si quhen-- te thash ashtu se si e di une,njeri prej tyre banon ne meilen kete e di une e ndoshta do te kuptosh se per ke eshte fjala,dhe ngaqe babi yt per kete shum i merzitur eshte mendova te te pys ty nese deshiron te me ndihmosh ta bej babin tend pak me te lumtur se sa eshte,mendoj se edhe ti deshiron qe babi te jete me mire do me vinte mire nese do i kontaktoje keta dy personat dhe me kqyr qe ta therrasin babin tend sms nuk mundet me pranu ngaqe nuk ben ka probleme do e kqyri edhe njeher me vone,nese mundem me gjet shkakun pse nuk ben,por telefonata mundet qdo koh me pranu,qeshtu bujar me lajmro se qfar mendon per kete a do ta besh ,do me vinte mire se mua me ben te merzitur qe babi yt eshte shum i trishtushem ,babi yt ka shku githmon andej para por mendoj se eshte edhe koha qe bile njeher te ftohet nga ata,babi yt duhet te ndjej qe eshte i mirseardhur dhe qe ka dikush qe mendon per te,ti do te kuptosh se qfar jam duke dasht me than..e tash do ta le nje fotografi te babit tend dhe mundesh tja tregosh gjyshit shpresoj qe te pelqen pershendetje per ty e per te gjith.....
My chanell ON youtube
http://www.youtube.com/user/SyriEmbel?feature=mhee |
My chanell ON youtube
http://www.youtube.com/user/SyriEmbel?feature=mhee
|
|