diana
Experte
|
Erstellt: 10.12.07, 10:35 Betreff: Re: Gedichte---Albanisch & Deutsch--- |
|
|
Per ty? je strukur ne thellsin e shpirtit tim, ne trupin tim jemi ber nej, ne enderr je pran buzeve te mia, pse dashuria ime te ndodhi krejt kjo, per ty do te beja gjdo gje, do te hyja ne zjarr do te vdisja, tretem ne mendime te hutuara e mendja ime gjithmon gjen prehje kur te kujton ty, sa te pa qelluara jan pytjet qe ja bej vetes, athua a me don, e lehtas rrjedhin lotet, vertet te dua pse nuk me kupton, po shkruaj me forcen e gishtave, te deshta te dua dhe do te te dua gjithmon, edhe nese me trup do ti takoj tjetres shpirti ime do te takoj vetem ty, do te jesh pjes e pa ndashme e jetes time, kur trupin tim do ta mbuloj dheu i zi shpresoj te me pushojn dhembjet e zemres lotet e derdhur per ty, ateher do ti takoj vetem zotit shpresoj te te mi fal krejt mekatin qe i bera vetes duke te dashur ty ma shum se veten, a sikur te jemi bashk e mos te mendoj per vdekjen vetem per ty merre nga i dashuri yt i pa harruar gjer ne vdekje
Meine Gefühle sind gefrohren...doch mein Glauben an ALLAH habe ich nie verloren den...als Albaner wurde ich geboren...
|
|