ALBANIA

Sie sind nicht eingeloggt.
LoginLogin Kostenlos anmeldenKostenlos anmelden
BeiträgeBeiträge SucheSuche HilfeHilfe
VotesUmfragen FilesDateien CalendarKalender

Anfang   zurück   weiter   Ende
Autor Beitrag
Eleni
Experte

New PostErstellt: 12.01.08, 14:31     Betreff: Re: SMS

ALPINA Erwachsene Skihelm Grap, Blac...
Nese do te zbulosh sa do te me marre malli ngri koken lart dhe shiko qiellin. Atje ku do te perfundoje pafundesia e tij,atje do te mbaroj edhe malli qe kam per ty.

Kerkohen syte me te bukur te shekullit 21 konkursi eshte i hapur... i shekullit 20 momentalisht konkursi mbyllet sepse syte me te bukur lexojne kete mesazh.

Nese Sonte Ndihesh Vetem Dhe Ke Frik Te Shohesh Endrra Ngritu Ne Kemb Hyn Ne Msn Dhe Do Te Me Gjesh Mua Brenda..!

Shinat e trenit vazhdojne paralelisht per disa mijra km por ne fund kryqezohen dhe gjejne rrugen per te vazhduar ose nje mur qe do ti ndale SI UNE DHE TY.

Shinat e trenit vazhdojne paralelisht per disa mijra km por ne fund kryqezohen dhe gjejne rrugen per te vazhduar ose nje mur qe do ti ndale SI UNE DHE TY.

Nje mik i vertete eshte ai qe te mban per dore dhe te prek zemren.

Te gjithe merkosen per te patur nje mik, por asnje nuk merkoset per te qene vet i tille.

Yjet kur rrezohen, shkojne ne nje planet tjeter, por ti ke ngaterruar drejtim dhe je ketu afer meje.

Kur dikush, duke te te pare ne sy, do te arrije te kuptoje zerin e qetesise tende, mund te thuash se ke gjetur nje mik te vertete!

Bota nuk ka nevoje per lotet e tu qe te linde lulet, pot per buzeqeshjen tende qe ti bej te celin.

Mbase per boten je nje person i thjeshte, por per mua je gjithe bota...!

Per shume njerez, miqesia qe kam une per ty eshte si nje pike e vogel e zeze, por mos harro edhe yjet nga larg duken te vogla.

Strehe ne Zemer nje mrekulli e quajtuar Miqesi!

Isha i merzitur dhe me dhe gezim, isha i lodhur dhe me ke mbajtur....fale teje rilinda serish dhe nuk do te mbaroj kurre se falenderuari zotin qe beri te te njoh.

Te dua shume kur qan te dua shume kur qesh te dua shume kur flet te dua shume sepse ekziston...

Miq gjen ne cdo cep te botes, sa keq qe bota eshte e rrumbullaket!

Nje nga gezimet me te medha te jetes eshte Miqesia dhe nje nga gezimet me te medha te miqesiese eshte te te kesh ty si shoqe!

Po te isha nje gjigand do te te mbaja mbi shpatulla, po te isha nje shqiponje do te te mbaja ne krahe, po te isha nje delfin do te te coja mes dallgeve te detit, por jam nje mik mund te te mbaj vetem ne zemer.

Smack! Nje puthje tani teksa po fle, qe enderrat e tua te jene me te embla!

Nqs bota do te te rrezohet mbi shpatulla, une do te jem gjithmone ketu me ty per ta mbajtur.TKXH

Nje dite qytetet do te braktisen dhe te gjithe njerezit do te vdesin me gezimin qe kane ekzstuar dikur. Une do te vdes me kenaqesine se te kam njohur edhe ty ...

Nje dite qytetet do te braktisen dhe te gjithe njerezit do te vdesin me gezimin qe kane ekzstuar dikur. Une do te vdes me kenaqesine se te kam njohur edhe ty ...

Kjo SMS eshte plot me dashuri dhe mirekuptim per ate qe ke bere per mua...je nje mikeshe e mrekullueshme...flm

Nje mik eshte dikush qe njeh melodine e zemres tende dhe e kendon kur ti ke harruar fjalet.

Nje mik i vertete eshte ai qe VJEN kur pjesa tjeter e botes IKEN.

Te degjosh eshte nje rreze e bukur te te ofruar. Faleminderit per miqesine tende.

Mos i besoni djemve, qe te thirr oj zemer, por besoj ati qe te thirr ne emer!

Benutzerprofil anzeigen Private Nachricht an dieses Mitglied senden
Sortierung ändern:  
Anfang   zurück   weiter   Ende
Seite 1.295 von 2.546
Gehe zu:   
Search