Autor |
Beitrag |
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 25.11.10, 13:54 Betreff: Re: Neu hier und suche Gedichte/Poezie auf Albanisch/Deutsch |
|
|
ich wurd gern ubersetzen doch leider kann ich net all zu gut deutsch tut mir leid....
Eleni
Deri tek nummer 1 jan te gjitha vetmas nuk esht e kapur ne nje poezi
nga 1-4 esht nje ..^^
folgen weitere
qte bej pa ty qte bej pa ata dy sy qte bej kur mu marri me merr qte bej se pa ty spo shoh drit por vetem terr qte bej kur ste kam afer e shtrengoj qte bej kur puthje me smund te te dhuroj qte bej kur jeta ma nuk ka kuptim qte bej pa ty me thuaj o shpirti im qte bej se spo kam deshir me te jem gjall qte bej lum qte bej ky mall brenda po me kall qte bej kur asgje me per mu ska kuptim qte bej pa ty si tja bej o shpirti im qte bej kur qohem e sjam me ty qte bej kur i forkoj duart e lot me pikojn per ty qte bej qe ti ke shpresa vetme qte bej se pa ty zdo kem kurr nje jet te vleshme qte bej ka te shkoj qka te mendoj vetem ty ty te rikujtoj qte bej se je gjithqka per mu e un smundem ket me perballu qte bej se pom dridhet trupi e kerkon ngrohtsi qte bej kur at smund ta kem nga ti qte bej kur drita me mungon qte bej kur syri vetem lot pikon qte bej kur zemra nje emer e thrret qte bej kur aj emer pergjigje nuk jep qte bej kur te lypi e nuk te gjej askund skam qte bej tjeter sme ka jet veq te them nje gje per ty do e jipja jeten
Disa here ne enderr trupin te kam puthur Mengjesi meka gjetur per ty duke u lutur
do te jetoj lumturin e kesaj bote sepse e di un qe jam endrra jote
|
|
nach oben |
|
|
|