Autor |
Beitrag |
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 25.11.10, 14:15 Betreff: Re: Neu hier und suche Gedichte/Poezie auf Albanisch/Deutsch |
|
|
njeher ne jet dua te te shoh me sy njeher ne jet te jem afer te marr ere un ty njeher ne jet qe zemra te me pushoj njeher ne jet dhimbjen qe kam nga vetja ta largoj njeher ne jet duart e ftyren te ta prek njeher ne jet te puth embel kur ti te biesh me fjet njeher ne jet qafi pej malli qe me djeg njeher ne jet puthi nga zemra qe me vlon njeher ne jet dashuroj nga shpirti qe me tranon njeher ne jet dua te bej te ndihesh mir njeher ne jet ta plotsoj gjith kit deshir njeher ne jet te ndihem se jam gjall njeher ne jet zemren me ftof se po don mu kall njeher ne jet syt te te pushojn njeher ne jet ata mes te te pikllojn njeher ne jet zemra nga gzimi te te kaplon njeher ne jet ta ndihesh kit dashuri qe un brenda e kam njeher ne jet dalngadal te ledhatoj njeher ne jet buzen ta gici se spo mun duroj njeher ne jet shikimet te na lejn pa fjal njeher ne jet zemrat me u nau kall njeher ne jet dhe kjo esht prap pak per mu njeher ne jet dua te te tregoj se sa shum un ty te du
====-------------------------------------=================
pa ty zdua te jem as un ne ket bot pa ty vetem do qaj e qaj me lot pa ty shpirti me jetu spranon pa at zemer qe e don pa driten e dellit qe rrezon si hen se pranon ngrohtesia un ty po ta them smundem tjem e jetoj pa at qe un e dashuroj pa syt e tu veni sme rrihet pa syt e tu gjithqka let digjet pa buzen e embel qe ti e ke let behet bota prush hi e dhe pa te pas ty afer asgje sme fasionon pa e puth loqken asgje mir nuk po me shkon me shkon pa e ndih nje zemer qe me djeg ne shpirt un vet maspari kerkun nuk shoh drit pa te prek trup faqe buz e sy un sjam me gjall i humbur jam pa ty pa mas e pa dallim muj te them se me mungon shum shpirti im zemra nuk pranon te ndaj diqka me diko tjeter me perpara do ta vrisja veten ti je ajo qe ke gjithqka dhe je per mu ti bre zemer je ajo qe un shum e du pa fjalet e buzqeshjen tende nuk do muj gjej qetsin pa ty nuk do ta kem kurr lumturin pa ty zdo ta ndjej kurr dashurin pa ty gjithnje i humbur do te jem
Disa here ne enderr trupin te kam puthur Mengjesi meka gjetur per ty duke u lutur
do te jetoj lumturin e kesaj bote sepse e di un qe jam endrra jote
|
|
nach oben |
|
|
|