ALBANIA

Sie sind nicht eingeloggt.
LoginLogin Kostenlos anmeldenKostenlos anmelden
BeiträgeBeiträge SucheSuche HilfeHilfe
VotesUmfragen FilesDateien CalendarKalender

Anfang   zurück   weiter   Ende
Autor Beitrag
Misterio
Ehemaliges Mitglied

New PostErstellt: 14.12.10, 20:04     Betreff: Re: Neu hier und suche Gedichte/Poezie auf Albanisch/Deutsch

TFA Digitales Thermo-Hygrometer 30.5...
zemer a e mban mend kohen kur fati na bashkoj veq nje fjal e nje shikim zemrat naj tranoj,buzeqeshnim njeri tjetrin e ndiheshim te bashkuar asgje nuk mujke me na nda kemi qen te dashuruar,te embla ishin qastet kur te puthja ty edhe pse ishe larg u tranojsha pasha keta dy sy...

sa e sa esht deshira e madhe te jem me ty bashk ta kaloj dhe njeher at koh qe me ty e pata  pas e embla e shpirtit tim desha te te sjell veq gziim  lumturin e ksaj bote ta sjell te kemba  o ylli im desha te jem nje e te perjetshem te bashkuar pergjithmon gjithnje te kam premtu e jap   at qe ke pasur ti nevoj ,ahhh sa i paknaqur qe jam pa ty sa me ben te vuaj e ste shoh me sy  sa me torturon kjo ndjenje brenda pom shkatrron  me ndihmo o zot ta kem afer  ta shtrengoj me ndihmo ti tregoj qe per te kam shum nevoj me ndihmo ti tregoj qe e dua teper tja tregoj booten time qe i gatshem jam  per te te jap dhe jeten  zot ti e din mir se si  per te zemra esht tu mu dridh,pse se kam afer qe ta ndjej e perqafoj pse  smun ti them  lehet e embel se sa shum e dashuroj.. nuk dua te jem pa te   pa ngrohtesin e saj,nuk dua te jem pa te veten sun e mbaj

nje gje o lum po te tregoj un ty se te dua  gjithnje e me shum    nuk po mundem te rri pa ty....... ti dua syt  buzen trupin tend te dua o shpirt te gjithen je duke me qmend..........

I besoj Asaj Zemre Te Paster Si Loti sepse Dashurin E saj E Ka Falur Zoti
Private Nachricht an dieses Mitglied senden
Sortierung ändern:  
Anfang   zurück   weiter   Ende
Seite 643 von 2.546
Gehe zu:   
Search