Autor |
Beitrag |
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 06.02.12, 08:20 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche |
|
|
dy njolla ne shpirt me kan mbet fjal te mira spo kam ne jete pa nje pik dashuri nuk po muj te shikoj ne sy
si spo mun kalon minuti e spo mun kalon sahati koha ne gjys me ka mbet po me prishet krejt kjo jete
ah dashnia dashnija ku jan kto mend e mija kuj pi thom un te du kuj shpirtin jam tu ja afru
lomsh jam ba me fjal fun e kry pa kuptim veq shpirti e zemra ime po me djegun pa mbarim
nuk jan paret ato qe me duhen se sjam per interes nuk jan thashethemet qe vezhgohen se shpirti te don me jete
eshte nje gje qe me mbulon e quajn dashuri eshte kjo brenda meje qe dua ta kesh veq ti
hapi syt e mos ngurro mos i thuj shpirtit jo mos se po me mbyt te gjall e zemren brenda po ma kall
kur te kuptosh nje dite se qfar pate tani do te jete teper vone nga mallkimi i yt qe nuk dashte syt veq lote do te pikojn
qellimi jetes eshte jetesa ate mund ta kesh me mu hapi krahet e hape zemren me ler trupin me ta ledhatu
me ler te mbaj ne duar te bej gjithsin e ksaj jete me ler te them se je per mua gjaku qe me bon me fol me vete
i love you i love you nuk e kam zor me thon edhe nese bota sillet ti e imja ke me kan ^_^
My chanell ON youtube http://www.youtube.com/user/Angelinos84?feature=mhee
do jetoj per ty siq e don ti vet do te jem aty kur ti ndihesh keq do te them te dua edhe kur nuk me kupton sepse eshte dashuria qe zemrat naj zmadhon
|
|
nach oben |
|
|
|