Autor |
Beitrag |
Misterio
Ehemaliges Mitglied
Interessen: Romance <<33
|
Erstellt: 05.02.12, 07:41 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
mos e sill shpirtin verdall mos e ler askush me ta kall mos e le me te lan pa frym kur mundesh ta kesh gjithsin
kur ty zemra te dhemb trupi dalngadal te qmend e syt veq lot te pikojn dashuria te mungon
fjal nga zemra qe te japin jete nga shpirti per shum lezet fjal qe te sjellin lumturin ato fjal te duhen ty qe ta humbasesh vetmin
qdo shpirt i embel ka mall per dashuri per ledhatime prekje te lehta puthje pa mbarim ngrohtesi te zjarrt si kete te shpirtit tim
nuk duhet te jete kjo jete nese zemra dite e nate te pikon gjak nuk duhet te jete kjo jete nese syt me nga lotet nuk te lejn me rahat nuk duhet te jete kjo jete nese trupi shum te dhemb nuk duhet te jete kjo jete se keshtu ke per te u qmend
shpresa per me kan mir eshte dhurat per dashuri qe ta bejm jeten ton te embel te bukur si ne poezi
me urrejtje shpirti nuk mbahet me idhnim zemra nuk qohet pa dashuri ne kete jete nuk jetohet
My chanell ON youtube http://www.youtube.com/user/Angelinos84?feature=mhee
do jetoj per ty siq e don ti vet do te jem aty kur ti ndihesh keq do te them te dua edhe kur nuk me kupton sepse eshte dashuria qe zemrat naj zmadhon
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 06.02.12, 01:37 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
qdo fjal me prek shpirtin me demton shneten me dhemb ne zemer mendjen ma turbullon
kur degjoj se si zemra jote dite per dite per nje grim lumturi po lufton
mos e humb durimin mos jeto si e mjer dil nga shkaterrimi duhet te jesh e lir
qka ka syni faj qe nuk te jipet dashuria qfar ka shpirti faj qe nuk te dhurohet knaqesia qfar ka zemra faj kurr nuk ndihet kurr e qet qfar jete eshte kjo me jetu ne nje lidhje si me jetu vet
nuk shkon jeta qdo dite me lot ne faqe e me kry teposht nuk shkon jeta kot me zemer bosh
kur dashnia nuk dhurohet ajo nuk mund as te fitohet
qdo gje ka nje fund edhe pse dashuria jeton gjat kur te mbytet zemra dashuria behet sakat
jeta qe eshte jete nuk jetohet me edhe se shpirti prap don trupi nuk shkon me
njeri ka nje zgjidhje te bej qmos per me jetu nga e keqja qe ben hile shpejt e shpejt me u largu
do jetoj per ty siq e don ti vet do te jem aty kur ti ndihesh keq do te them te dua edhe kur nuk me kupton sepse eshte dashuria qe zemrat naj zmadhon
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 06.02.12, 08:20 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
dy njolla ne shpirt me kan mbet fjal te mira spo kam ne jete pa nje pik dashuri nuk po muj te shikoj ne sy
si spo mun kalon minuti e spo mun kalon sahati koha ne gjys me ka mbet po me prishet krejt kjo jete
ah dashnia dashnija ku jan kto mend e mija kuj pi thom un te du kuj shpirtin jam tu ja afru
lomsh jam ba me fjal fun e kry pa kuptim veq shpirti e zemra ime po me djegun pa mbarim
nuk jan paret ato qe me duhen se sjam per interes nuk jan thashethemet qe vezhgohen se shpirti te don me jete
eshte nje gje qe me mbulon e quajn dashuri eshte kjo brenda meje qe dua ta kesh veq ti
hapi syt e mos ngurro mos i thuj shpirtit jo mos se po me mbyt te gjall e zemren brenda po ma kall
kur te kuptosh nje dite se qfar pate tani do te jete teper vone nga mallkimi i yt qe nuk dashte syt veq lote do te pikojn
qellimi jetes eshte jetesa ate mund ta kesh me mu hapi krahet e hape zemren me ler trupin me ta ledhatu
me ler te mbaj ne duar te bej gjithsin e ksaj jete me ler te them se je per mua gjaku qe me bon me fol me vete
i love you i love you nuk e kam zor me thon edhe nese bota sillet ti e imja ke me kan ^_^
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 06.02.12, 22:31 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
dua ta fali dashurin perjete sod kur te qohem ne mengjes
dua te them se sa shum te du qe jeten me ty du me kalu
dua te them se nuk ka gje tjeter qe ja kisha fal me perpara jeten
dua te puth faqe buz e sy ta dish se ty te kam te vetmen dashuri
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 06.02.12, 22:35 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
gjum ne sy nuk kam as nuk mund te bej nese trupin tend moj zemer sod un nuk e ndjej
do ti fali momentet veq me nje qellim qe ti premtosh zemres se do te jesh fati im
kur te jesh me mu ke ti me kuptu se ka vjen lumturia qe zoti e ka shkru ;)
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 06.02.12, 22:42 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
veje doren ne zemer dhe me jep nje fjal qe shpirtin tem te embel ti e mban te gjall
thuaj fjalen qe dua nga buzet tua ta degjoj se per ty oj shpirt trupi me flakroj
kam mall te te jap shum naten ta baj dite qdo minut dua ty te ti perkdhel moj syt
eshte nje gje brenda meje qe me thot se je ajo qe shpirti e zemra ime dhurat jeten ta kan ba
mos ndal e piklluar mos e vet pleqrin afroju zemres sime te te fal lirin
nuk kam per te lenduar se me perpara do e lendoja veten qe te deshta ty si asnje asnje tjeter
mos hap krahet mos mos fluturo mbylli ti per mua zemer dua syt mir te ti shoh
kam nje gje per te te then dhe kete nga zemra po e qes te behesh pjes e imja sod e per kete jete
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 07.02.12, 15:27 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
kur te rjedhin lot e tu do tju besosh lotve te mi se dashuria qe kisha pas ishte e veqant e dhuruar veq per ty
kur te rreh zemra si qe qmendur do te kujtosh dashurin por do te jete von shpirtin tim tjeter kush e gzon
kur te bien fjalet ndermend qe nate e dite te bejshin me fluturu do te bish ne gjuj shum ke per mu permallu
kur mendon se edhe njeher mund ta kesh shpirtin tim do qmendesh nga idhnimi se sje me fati im
kur gjithqka rreth teje duket si mes me kan realitet je e humbur me shpirt gabimi shum te vret
kur provon me leshu nje ze nuk muj e qet ne fjali me ne fund e ke kuptuar se qka isha une per ty
kur kjo dhimbje shperthen si vullkan do ta urresh veten si asnje tjeter kon
ndoshta eshte dasht me heret dy pika loti me te piku qe ta kupton zemra jote qe une ishe jeta jote qe kurr ski me me harru
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 07.02.12, 15:32 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
dy sekunda smuj e mbaj veten dua te puth buzen qe ma gezon jeten
sy minuta nuk muj duroj me duhet me te prek trupin ta ledhatoj
dy ore e per qdo mengjes me duhet shpirti yt se ty moj te kam jete
dy dite smuj i kaloj pa ty se jam i dashuruar nuk muj nga ti mu ngi
dy jave do ishin teper nuk do ma mbante zemra te leja kaq shum vetem
dy muaj me duket se po vdes nese nuk ti puthi buzt qe me japin qdo dite jet
dy vite po le te kalojn edhe jeqind per deri sa jam afer teje afer shpirtit tim
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 07.02.12, 15:34 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
thom me fjal e flas me zemer shpirtin jem e ka nje emer nje qellim per jete te mir ti je gjithqka qdo deshir
|
|
nach oben |
|
|
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 07.02.12, 15:37 Betreff: Re: Sms albaniche selbsgeschriebene Liebes sprüche
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
akull akull o sa nxeht o ku ku u merdhina krejt afroh ngat afrohu ma shum dua te puth gjithkund o lum
|
|
nach oben |
|
|
|