acabg
Experte
Messages: 234 Location: Beograd
|
Created: 2005-03-05, 09:44 PM CET Subject: Viršle za početnike
print
recommend
|
|
|
KUVANE VIRŠLE
Potrebno je: - 1 pakovanje viršli - senf, majonez, kečap ili šta već volite
Način pripreme: - Obujte se, izađite iz kuće, idite do prodavnice i kupite pakovanje viršli. Viršli uglavnom ima u svakoj samoposluzi, pa ćete ih sigurno jesti! - Kad ste se vratili iz prodavnice izujte cipele, operite ruke i pristupite viršlama. Isecite kesu, izvadite viršle i oljuštite ih, ako možete. - Viršle stavite u hladnu vodu, stavite šerpu na šporet, uključite šporet i sačekajte da voda provri. Da ne pominjem ponovo onu špansku seriju, dok voda ne provri... - Pošto je voda vrila 2-3 minuta skinite sa šporeta, viljuškom izvadite viršle na tanjir, prelijte senfom, majonezom ili kečapom i uživajte!
|
|