|
|
Shehzade
gay muslim & friends community
BISMILLAH
Der Islam lehrt die Einheit der gesamten Menschheit. Rasse, Hautfarbe, Sprache usw kann niemals ein Grund für Überlegenheit einer Gruppe gegenüber einer anderen sein. Die einzige Unterscheidung zwischen den Menschen ist auf geistiger Ebene, nämlich die Unterscheidung nach Hingabe zu Gott und Rechtschaffenheit.
|
|
|
|
|
|
Anfang
zurück
weiter
Ende
|
Autor |
Beitrag |
Kiraz
Mitglied
|
Erstellt: 17.11.04, 23:34 Betreff: bacilar nerdesiniz??
drucken
Thema drucken weiterempfehlen
|
|
|
sanirim bir türk lesbiyen olmak basa gelecek en kötü seylerden....sizce sonumuz ne olacak? er gec evlenecekmiyiz? bazen evden kacmayi düsünüyorum, ama ailemi kaybetmekten korkuyorum.....siz ne düsünüyorsunuz??? ne yapmaliyiz???
|
|
nach oben |
|
|
Bollywood
Mitglied
|
Erstellt: 10.12.04, 16:07 Betreff: Re: bacilar nerdesiniz??
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
sevgili kiraz, ben *bacilardan* degilim, ona göre lez de degilim sanirim burda tek türk kizi sensin simdiye dek, kizlardan (alman) alex war, ama oda lezbiyen degil soruna gelince, bir erkek olarak tabiiki senin durumunu tamamen anlama imkanim yok, ama bana sorarsan evden kacmak hic kimseye bir fayda etmez, yani eger kaygisiz biri olsan zaten coktan evden kacmistin, ama ailene bagli oldgunu saniyorum, o yüzden kactigin yerdede mutlu olmaz, aklin ailende kalir, peki ne yapmali? buna bende kesin bir cözüm bilmiyorum, belki anlasmali bir evlilik? cevrende gay oldugu distan kesinlikle belirli olmayan birisiyle evlilik deneyebilirsin,
selamlar
|
|
nach oben |
|
|
??????
Gast
|
Erstellt: 09.03.05, 04:17 Betreff: Re: bacilar nerdesiniz??
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
ilk basta selamimi ve saygimi sunmak isterim
ben ev hanedeki..acaba nasil kabul ettirebilirim konusunda cok kez yenik düstügüm icin evden ayrildim!! ailemi kaybetmekten bende cok korkuyordum..cünkü biliyorumki bizim kültürümüzde ve geleneklerimizde bu tür duygular sucdur!! ama duygularim agir basti maalesef.. ben lezbiyenim ve sanmiyorum ki birgün bir erkekle mutlu bir yuvanin temellerini atabilecegimi.. beni en cok korkutan durum- ailem birgün beni böyle kabul edip af et sede ALLAHIM af edermi??!!!
saygilarimla
|
|
nach oben |
|
|
lezCik
Gast
|
Erstellt: 09.03.05, 14:57 Betreff: Re: bacilar nerdesiniz??
drucken
weiterempfehlen
|
|
|
herkese selam alaikum,
sanirim sansli biriyim, universite yillarinda aileme uzaktim ve sevdigim kisiyle beraber yasadim. universite secimimi elestirmediler. okurken bir kizla beraber kalmamida cok dogal karsiladilar, tabiiki iliskimiz oldugunu bilmiyorlardi. ne yazikki iliskimiz 3 sene önce son buldu ve ben 25 i gectim. yinede ailem evlen diye zorlamiyorlar. onlar gercek islami yasiyorlar ve zorla dayakla mutluluk olmayacagini biliyorlar. tabii sonumuz nasil olacak bende bilmiyorum. evlenmeyi tamamen red etmiyorum, ama tabiiki saygi üzerine kurulmus bir evlilik olmali. diger taraftan hic 60, 70 yasinda mutlu gay ve lez gördünüz mü????
|
|
nach oben |
|
|
|