VHDL-Forum

 
Sie sind nicht eingeloggt.
LoginLogin Kostenlos anmeldenKostenlos anmelden
BeiträgeBeiträge MembersMitglieder SucheSuche HilfeHilfe
VotesUmfragen FilesDateien CalendarKalender BookmarksBookmarks
خانه و آشپزخانه 8

Anfang   zurück   weiter   Ende
Autor Beitrag
cheshmgir2020
Stammgast


Beiträge: 24

New PostErstellt: 11.08.20, 09:25  Betreff: خانه و آشپزخانه 8  drucken  weiterempfehlen Antwort mit Zitat  

خانه و آشپزخانه 8
انواع جنس قابلمه و هر نکته مهمی که باید در این باره بدانید
استیل ضدزنگ؛ کارا و بادوام
مزایا
جنس پایه ظروف تفلون از چیست؟
استیل بگیر (استیلی که مغناطیسی است و جذب آهن‌ربا می‌شود روی اجاق‌های القایی هم قابل‌استفاده‌ است.
ظروف پخت‌وپز استیل، خصوصا استیل 18/10 (نسبت کروم به نیکلِ ترکیب‌شده با استیل؛ ۱۸ به درصد کروم و ۱۰ به درصد نیکل اشاره دارد)، بسیار بادوام‌اند. استیل در برابر زنگ‌ و خوردگی جنس مقاومی است. در برابر خش‌ و غُرشدگی هم همین‌طور.

استیل ضدزنگ با غذاهای اسیدی یا قلیایی واکنش نمی‌دهد. این جنس قابلمه‌ ها برای پخت هر نوع غذایی قابل‌استفاده‌اند و روی رنگ و طعم غذا اثر نمی‌کنند.
از قابلیت شست‌وشو در ماشین ظرفشویی برخوردارند. اما شست‌وشوی دستی برای افزایش طول عمر و حفظ درخشندگی این جنس قابلمه بهتر است.
درون فر هم قابل‌استفاده‌اند (البته برای هر جنس قابلمه‌ مواردی از قبیل قابلیت استفاده در فر یا شست‌وشو در ماشین ظرف‌شویی را باید در دستورالعمل تولیدکننده هم چک کنید.)

معایب
استیل به‌تنهایی رسانندگی گرمایی ضعیفی دارد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم برای خرید ظروف پخت‌وپز استیل دنبال مدلی باشید که با مس یا آلومینیوم ترکیب شده باشد. برای تقویت رسانندگی گرماییِ ظروف استیل معمولا ساختارشان را چندلایه می‌سازند و در لایه

میانی از فلزی مثل مس یا آلومینیوم یا هر فلز دیگری که رسانندگی گرمایی بهتری از استیل داشته باشد استفاده می‌کنند. استفاده از مس در مقایسه با آلومینیوم قیمت ظروف استیل را بالاتر می‌برد. اما ظروف استیلی که با مس تقویت می‌شوند نسبت به تغییرات دما

واکنش‌پذیری سریع‌تری دارند.
قابلمه سرامیکی آلمانی
قابلمه‌های استیل بیشتر برای پخت غذاهای آب‌دار مناسب‌اند. مگر اینکه کفی ضخیم چندلایه داشته باشند که زود ته نگیرند.
سطح ظروف استیل باوجود مقاومت بالا ممکن است به‌مرور براثر استفاده و نگهداری نادرست (حرارت خیلی زیاد، استفاده از کفگیر و ملاقه فلزی، شست‌وشو با اسکاچ زبر و شوینده‌های ساینده صدمه ببیند. در این صورت احتمال دارد نیکل موجود در ترکیبات استیل

به غذا راه پیدا کند. قابل‌توجه کسانی که آلرژی شدید یا حساسیت به نیکل دارند. اگر چنین مشکلی دارید، قابلمه‌های چدن یا تماما سرامیک برایتان بهترند.
چدن؛ کلاسیک سنگین‌وزن
چدن جنس فوق‌العاده بادوامی است. ظروف پخت‌وپز چدنی، اگرچه دیر داغ می‌شوند، از لحاظ حفظ گرما محشرند و می‌توانند غذا را پس از پایان پخت تا مدت طولانی‌تری گرم نگه دارند. اما چدن جنس سنگین‌وزنی است. غذا هم که داخلش باشد سنگین‌تر می‌شود. نکته

ریز دیگر اینکه چدن به اندازه مس و آلومینیوم در توزیع یکنواخت گرما خوب نیست.

ظروف پخت‌وپز چدنی بر دو نوع‌اند:

چدن لعاب‌کاری‌شده
مزایا
چدن لعاب‌کاری‌شده با غذاهای اسیدی یا قلیایی واکنش نمی‌دهد. پس از این جنس قابلمه‌ ها می‌توانید برای تهیه غذاهای گوجه‌ای یا آب‌لیمودار هم استفاده کنید.
می‌توانند قابل‌شست‌وشو در ماشین ظرف‌شویی باشند. اما بهتر است این کار را نکنید. شست‌وشوی مکرر در ماشین ظرف‌شویی چه‌بسا پوشش لعابی این ظروف را از بین ببرد.
در فر هم قابل‌استفاده‌اند. (اگر متعلقات پلاستیکی نداشته باشند که در فر ذوب شود؛ مثلا دستگیره پلاستیکی
نگهداری قابلمه‌‌های چدنی لعاب‌کاری‌شده بسیار راحت‌تر است. چون لعاب این ظروف خودبه‌خود مانع ایجاد زنگ‌زدگی می‌شود. اما چدن بدون لعاب را برای جلوگیری از زنگ‌زدگی باید روغن‌کاری کنید.
در مقایسه با ظروف چدنی بدون لعاب تنوع رنگی بیشتری دارند. در مدل‌های متنوع‌تری هم پیدا می‌شوند.
معایب
بهترین مارک سرویس قابلمه چدن
از انواع بدون لعاب گران‌ترند.
خیلی نچسب نیستند.


آنچه باید در مورد ظروف اوپال بدانید
دانستنی هایی در مورد ظروف اوپال
اوپال چیست؟

در این بخش برای آشنایی بیشتر شما عزیزان با ظروف اوپال (آرکوپال به معرفی این محصول و خصوصیات آن میپردازیم تا با اطلاعاتی که در اختیار شما قرار میدهیم کمکی به انتخاب ظروف با کیفیت برای سبد خرید لوازم آشپزخانه تان باشد.

اوپال طبیعی یا سنگ اوپال:

این سنگ از نوع سیلیکاهای آبدر است، با دمای پایین ته نشین میشود و از خانواده سنگ های رسوبی است. این سنگ در ترک ها، اتصالات و حفره ها، صخره های رسوبی، آتش فشانی و دگرگونی ته نشین میشود.

اوپال مصنوعی:
سرویس آرکوپال شامل چه چیزهایی است؟

اوپال ماده ای است بین شیشه و چینی.

اوپال به دلیل نازکتر بودن، نسبت به چینی وزن کمتری دارد و نسبت به شیشه زیباتر بوده و خاصیت نشکن دارد.

برای ساخت اوپال از مواد اولیه تولید شیشه و مواد معدنی دیگر مانند فلوراید استفاده میشود.

به دلیل استفاده نکردن از قالب و پرس در ساخت اوپال این ظروف بسیار نازکتر و سبکتر از چینی هستند. این ظروف ساختاری کاملا شبیه به شیشه دارند اما به دلیل وجود فلورایددر ترکیب ساخت، حالت چینی به خود میگیرند. با انجام یک عملیات حرارتی، اوپال ها در

مقابل حرارت مقاوم میشوند و قابلیت استفاده در مایکروفر و ماشین ظرفشویی را دارند.
بهترین مارک سرویس آرکوپال
اوپال درواقع پیرکس طرح دار است. مقاومت بالا، بهداشتی بودن، سبکی و طرح های زیبا و متنوع اوپال و ارزان قیمت بودن این ظروف دلیل محبوبیت آنها در ایران شده.

nach oben
Benutzerprofil anzeigen Private Nachricht an dieses Mitglied senden
Sortierung ndern:  
Anfang   zurück   weiter   Ende
Seite 1 von 1
Gehe zu:   
Search

powered by carookee.com - eigenes profi-forum kostenlos

Design © trevorj