"Appiah, F.Bahçe'ye güç katacaktır"
Almanya'nın Köln kentinde devam eden kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serkan Balcı, ilk hazırlık maçında sergiledikleri futbolla iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini söyleyerek, "Almanya kampının ilk hazırlık maçında Anderlecht ile karşılaştık. Karşılaşmada 2-0 öne geçtik, ancak ikinci yarıda konsantrasyon eksikliğinden dolayı rakibimiz beraberliği yakaladı. Güzel bir maç oldu. İlk hazırlık maçımız olmasına rağmen sergilediğimiz futbolla iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Hazırlıklarımızın meyvesini ligde alacağımıza inanıyorum. Ligde ve Avrupa Kupaları'nda başarılı olmayı hedefliyoruz. Uzun bir yolumuz var. İyi hazırlanarak, lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz" dedi.
Takımda forma rekabetinin arttığını, ancak rekabetten başarı doğacağını söyleyen Serkan, "Rekabeten başarı doğar. Ben kendime güveniyorum. Yeni sezonda formayı giyeceğim" diye konuştu.
Ganalı orta saha oyuncusu Appiah'ın transferi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Serkan, "Appiah çok iyi bir transfer. Fenerbahçe, yapabileceği en iyi transferi yaptı. Appiah, Fenerbahçe'ye güç katacaktır" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin kalesinde bir sorun olmadığını ifade eden Serkan, "Kalede sorun yok. Bana göre Volkan, Fenerbahçe kalesini koruyacak kapasiteye sahip" dedi.