Autor |
Beitrag |
Misterio
Ehemaliges Mitglied
|
Erstellt: 13.01.11, 19:47 Betreff: Re: Zemra ime per ty jam do jem e do te jem perher |
|
|
po me dhemb shpirti e zemra don mu tranu se qka je ka me ben ti mu te deshta si i qmendur gjithqka dhash per ty jeten kesh un gati me ta fal bashk me keta dy sy
si munde te me tradhetosh si munde tjetren vend meje ta pranosh si spate pak moral mej thon jo me fal si nuk po ke meshir me me pa ne kte gjendje a po te duket mir
dit per dit po shkon me tjetren e mu vet po me len dita dites zemra me thehet pse ma ben kte shpirti jem
sa shum qe te kam dasht sa me dridhet zemra momentet tuj kujtu sa me gjuhet zemra nuk po don mem pushu gjithqka qe pata pas te fala une ty jeten ty ta dhash ne duar ta lash kur te shihja ne sy
me dhemb trupi ma zi se mem rreh me dhemb gjyksi oo a sje tuj e vre lotet qe me pikojn me vrasin e me shkaterrojn
si te them te dua tash kur e di kush je qka po pret nga mua jo ne zemren time ti ma sje
asgje me shum nuk desha ne kte nat vetem buzt e tua desha me i knaq
asgje ne kte bot me spom jep kuptim spo mund te besoj me se ste kam o shpirti im
pse duhej te dilje ti me te bashk pse pse pse gjithqka shkaterrove jeten per ty e lash
nuk dua asgje me nga ti nuk dua te te shikoj e vrej me sy ti je e/i harruar njeher e pergjithmon ski ti me vend ne zemer une ket jam ka ta thom
harrom mu harroje shpresen qe te mban gjall harroji te gjitha se mu me ke kall harrroje shpirtin qe dikur te tha qe je nje per mua nga ti zdo ndahem edhe mem vra
harroj nje nga nje te gjitha asgje zdu te bjer ndermend harroje qe dikur e kishe ti kit shpirtin tem
me ke blloku te teren me ki lendu zemren tem qe pate brenda dikuj tjeter je tja dhuru at qe shpirti im kishte shum nevoj ti shkojshe te tjetra e ben kishe pe ja fal o zoti esht nje e te denoft per te mir nga dhimbjet qej ke kurr mes te left te lir gjithsin ty ta pruft te koka ishte gabim i imi qe zemren tende rroka
I besoj Asaj Zemre Te Paster Si Loti sepse Dashurin E saj E Ka Falur Zoti
Wenn ich dir was schenken könnte, wären es meine Augen. Dann könntest du sehen, was für ein wunderschöner Mensch du bist
|
|
nach oben |
|
|
|